Majorarea taxelor și impozitelor locale din Timișoara, în dezbatere

17

Propunerea majorării taxelor și impozitelor locale din Timișoara va fi dezbătută public. Primăria anunță că îi așteaptă pe timișoreni, în 8 septembrie, de la ora 17:00, în Sala de Consiliu a instituției de pe CD Loga. Se poate participa și on-line, pe Zoom.

Pentru transmiterea propunerilor, sugestiilor sau opiniilor cu privire la proiectul de hotărâre supus dezbaterii, cetățenii interesați se pot adresa în scris Direcţiei Secretariat General – Serviciul Administraţie Locală sau in format electronic, la adresa: camelia.crisan@primariatm.ro, până la data de 06.09.2021, ora 1200. Persoanele care doresc să participe online la dezbatere, vor anunța până cel târziu în data de 06.09.2021, ora 15, intenția de participare și totodată vor transmite opiniile pe care urmează să le pună în discuție, la adresa de e-mail de mai sus, unde vor preciza: numele, numărul de telefon, adresa de e-mail pentru transmiterea invitației online în vederea participării la ședința prin intermediul platformei online.

Participanții la dezbatere care se înscriu la cuvânt își vor susține punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre. Durata limită de exprimare a punctelor este de 3 minute pentru fiecare participant. Vă amintim că cea mai importantă modificare pe care și-o dorește administrația Fritz este creșterea impozitelor pe clădiri, rezidențiale sau nu, deținute de persoanele fizice și juridice.

Proiectul de hotarare poate fi consultat aici.

LĂSAȚI UN MESAJ