Mâine continuă șirul mitingurilor de protest la Timişoara

736

Duminica trecută, pe un frig pătrunzător, câteva mii de protestatari s-au adunat în Piața Operei din Timișoara. Era etapa a treia a mișcării de contestare. Se pare că le-a placut, din moment ce se vor aduna din nou. Se așteaptă măcar tot atâția ca la ultima întâlnire. Atunci, nemulțumiții s-au alăturat mitingurilor din câteva orașe ale țării. În timpul discursurilor ce se doreau revoluționare, participanții și-au spus cu hotărâre nemulțumirea în ceea ce privește anunțatele ordonanțe de grațiere și modificare a Codului Penal.

În acestă duminică, dar cu o oră mai devreme, adică la 17, se strigă din nou adunarea pentru a contesta măsurile preconizate pentru amnistie și grațiere.

„ … avem voință, avem putere și nu ne vom lăsa până când nu se iau măsuri concrete. Vrem garanții certe că democrația va continua să existe în România, vrem ca prioritatea celor care conduc țara să fie binele cetățenilor, nu propriul lor buzunar! Nu acceptăm sub nicio formă ca țara să fie distrusă… În orice țară civilizată astfel de lucruri sunt de neconceput!… Probabil că trebuie să-i spunem mai tare că nu le vrem!”. Sunt câteva din ideile ce circulă în mediile electronice pentru a chema lumea în stradă.

1 COMENTARIU

  1. Campania electorală a fost incompletă. În loc sa-i plagiem pe euroatlantici la ce universitati au, noi le construim la copii puşcării! Noua putere putea evita tensiunile chiar în postromânism publicând deja lista infracţiunilor pentru care se preconizează graţierea în 2018 de Centenarul lui Ceauşescu!

LĂSAȚI UN MESAJ