Mailat a semnat cu CFR Cluj! ACS Poli cere un milion de euro

733

Sebastian Mailat a semnat cu CFR Cluj-Napoca la trei zile după ce a fost declarat liber de contract. Oficialii lui ACS Poli amenință cu despăgubiri de 1 milion de euro după ce vor prezenta cazul la TAS.

Cazul Sebastian Mailat este departe de a fi încheiat. Declarat liber și la recurs de comisiile FRF-ului, mijlocașul de 19 ani a bătut palma cu CFR Cluj. Clubul din Gruia a anunțat duminică parafarea unui contract pe patru ani cu fostul fotbalist al lui ACS Poli. ”Sunt fericit și mândru că am ajuns la un club precum este CFR Cluj. Vreau să muncesc mult pentru a face performanță cu această echipă. Am ales CFR pentru proiectul ambițios care este aici, dar și pentru faptul că voi avea ocazia să fiu antrenat de Dan Petrescu”, a declarat Mailat.

Anunțul clujenilor a inflamat spiritele la Timișoara, unde șefii clubului au amenințat cu despăgubiri. Vicepreședintele Radu Birlică a acuzat în prea centrală că Poli se va prezenta la TAS pentru rejudecarea cazului și așteaptă să primească dreptate, caz în care va cere despăgubiri din partea lui CFR Cluj.

”Din punctul nostru de vedere, Mailat mai are doi ani contract cu ACS Poli Timişoara. În cazul în care CFR Cluj vrea să-l transfere, trebuie să ne caute pe noi. Îl evaluăm la 1.000.000 de euro”, a declarat Birlică pentru site-ul prosport.

Mailat a fost declarat liber de contract în cursul acestei săptămâni, după un litigiu început în luna august. Decizia finală a venit din partea Comisiei de Apel a FRF-ului.

Pe urmele lui Mailat s-au aflat și alte cluburi de Liga I, inclusiv cea mai bogată grupare – FCSB.

 

LĂSAȚI UN MESAJ