Mai multe trenuri până după Revelion

99

Bănățenii care pleacă la drum în această perioadă și aleg călătoria cu trenul au la dispoziție mai multe garnituri. În această perioadă, CFR Călători a suplimentat numărul de trenuri, în special cele care leagă marile orașe sau care duc spre stațiuni montane.

Adaptarea circulației trenurilor și programul agențiilor de voiaj CFR cu prilejul Sărbătorilor de Iarnă, Bucureşti, 21 decembrie 2018

CFR Călători informează că în zilele cu trafic crescut din perioada 21 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019, pentru adaptarea capacităţii de transport la solicitările publicului cu prilejul sărbătorilor de iarnă, trenurile care circulă pe cele mai solicitate rute din Bucureşti spre/dinspre Brașov, Cluj Napoca, Sibiu, Satu Mare, Baia Mare, Vatra Dornei, Suceava, Iași, Timișoara Nord şi Constanţa vor fi suplimentate operativ.

Pentru această perioadă, este suplimentat și personalul feroviar în marile gări, la casele de bilete, pentru fluidizarea vânzărilor de bilete”, a transmis compania feroviară.

Casieriile de bilete din Gara de Nord funcționează cu program normal, dar agenția din Timișoara va fi închisă în 1 și 2 ianuarie. Calatorii pot să își procure bilete și online.

 

LĂSAȚI UN MESAJ