Mai multe străzi din Timișoara rămân fără curent și apă caldă!

517

Colterm anunță că întrerupe, astăzi, furnizarea apei calde la punctele termice 15 și 81, între orele 9:00 și 17:00. Reprezentanții Colterm precizează că măsura se impune ca urmare a unor lucrări efectuate de ENEL SA. la rețeaua de medie tensiune, care vor genera opriri în alimentarea cu energie electrică.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Cuvin, Darwin (parțial), Fagului, Mehadia (parțial), Ofcea, Pestalozzi, Luceafărului (parțial), Mătăsii, Munților, Mureș (parțial), Ranetti și Șagului (parțial).

Avarie la Aquatim. Se oprește apa caldă în Timișoara și alte patru localități din județ

Aquatim anunță că întrerupe, astăzi, furnizarea apei reci pe mai multe străzi din Timișoara dar și din patru localități, din cauza unei avarii. Vor fi afectați consumatorii de pe străzile Virgil Simionescu, I. P. Pavlov, Eugen Cuteanu, Lămâiței, Iulia Simu, Mircea Hoinic, Karl Kerenyi, Anvers precum şi în localităţile Ivanda, Recaș, Bencecu de Sus și Bencecu de Jos.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, consumatorii sunt sfătuiți să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.

LĂSAȚI UN MESAJ