Mai multe școli din Banat riscă să-și primească elevii în condiții deloc bune. Nu s-au găsit constructori pentru reparații

128

Mai sunt 2 săptămâni și școlile își vor deschide porțile pentru un nou an școlar. Pentru a le oferi condiții optime elevilor, unitățile de învățământ din Reșița necesită unele lucrări de reparații.

În acest sens, Primăria Reșița a organizat o licitație la care, spre surprinderea administrației locale, nu s-a prezentat nici un constructor. Deoarece timpul este scurt și în 12 septembrie se deschide anul școlar, Paul Vasile, city managerul Reșiței, face un apel către constructori să se prezinte la licitație pentru a se putea demara lucrările de reparații în unitățile de învățământ.

„S-au făcut caietele de sarcini, s-au scos la licitație lucrările mai mărunte de reparații, dar foarte importante pentru școli. Am avut surpriza neplăcută ca niciun constructor să nu-şi depună oferta pentru o mulțime de lucrări de reparații. Procedurile vor trebui reluate şi cu această ocazie îi rog pe toţi constructorii din Reşiţa, de pe lângă Reşiţa să vină. Sunt lucrări, sunt bani. De data aceasta banii sunt corect calculați, nu mai poate nimeni să oferteze la o lucrare de 1 miliard 3, dar sunt lucrări decente, s-au calculat profituri rezonabile, nu sunt lucrări foarte delicate, sunt lucrări de reparații”, a declarat Paul Vasile, administratorul public al Municipiului Reşiţa.

Se pare că Primăria nu se aştepta la această situaţie, iar constructorii care se vor prezenta la următoarea licitaţie vor fi nevoiţi să se grăbească cu lucrările de reparaţii.

LĂSAȚI UN MESAJ