Mai multe premii la Tyre Challenge

57

În 2017 schimbarea roţii de rezervă contra-cronometru (“Tyre Challenge”) era o premieră, acum, în plină pandemie organizatorii extind condiţiile de participare la concurs, dar şi şansele de a câştiga un premiu. Tyre Challenge a devenit cel mai popular concurs de schimbare a roţii de rezervă la maşină.

Concursul se va desfăşura în acest an online în perioada 7 – 25 octombrie. Evaluarea concursului se va face pe baza unei înregistrări video. Motivaţia pentru această întrecere creşte faţă de ediţiile precedente: Organizatorii vor lua în calcul nu numai cel mai rapid, dar şi cel mai apreciat si cel mai distribuit video de schimbat anvelopele. Aceşti concurenţi vor fi premiaţi. Publicarea numelor câştigătorilor se va face în data de 1 noiembrie a.c. Deasemenea trebuie menţionat impactul social al acestui concurs, avându-se în vedere că o schimbare corectă a roţii de rezervă are menirea de a proteja integritatea corporală şi chiar viaţa celor implicaţi.

Îndemnul organizatorilor este clar: „În cazul în care eşti foarte bun şi rapid în schimbarea anvelopelor, te poţi şi distra dar şi câstiga. Aşa că înscrie-te!” Pe lângă video trebuie adăugat şi hashtag-ul #tyrechallenge #cauciucuridirect.
Aceste două elemente sunt necesare pentru concurenţi pentru a putea fi luat în evidenţă pentru unul din premiile puse la dispoziţie.

Paşii competiţiei sunt:
1. Înscrie-te în competiţie pe site completând toate câmpurile: www.tyre-challenge.com/romania/inscrie-te/
2. Postează ulterior un video live pe pagina ta de Facebook sau Instragram în care schimbi cât mai repede cauciucul de pe maşina ta utilizând o cheie obișnuită de roți, cauciucul din partea din stânga fată, şi cronometrează-te începând din momentul în care începi să desfaci primul prezon (cauciucul schimbat în video trebuie să fie aceeaşi dimensiune cu care te-ai înscris la pasul 1.).
Utilizează obligatoriu hashtag-ul #tyrechallenge #cauciucuridirect când postezi video-ul.
3. Adună cât mai multe like-uri şi share-uri la video-ul tău!
4. Dacă vei fi desemnat unul dintre câstigători, vei fi contactat de către echipa TC pentru a discuta detalii legate de livrarea premiului.
(Locul 1 – cel mai rapid – set de anvelope marca Continetal în dimensiunea cu care te-ai înscris la pasul 1,
Locul 2 – cel mai distribuit video: set de lanţuri antiderapante de zăpadă potrivite pentru dimensiunea de anvelope cu care te-ai înscris la pasul 1,
Locul 3 – cel mai apreciat video: Set surubelnite Continental.)

 

LĂSAȚI UN MESAJ