Mai multe persoane evacuate în urma unui incendiu uriaș, soldat cu o victimă

138

Un incendiu a izbucnit marţi la prânz la o clădire situată în zona industrială a Oradiei.

Din primele informaţii, flăcările au cuprins acoperșul unei clădiri dezafectate situate lângă o brutărie din zona străzii Uzinelor, în apropiere de fabrica Adeplast.

Inițial se credea că focul a cuprins brutăria. Zona a fost cuprinsă de un fum dens. Din câte se pare, în clădirea afectată de incendiu nu se afla nicio persoană. Poliția a interzis traficul în zonă.

UPDATE: Incendiul a făcut victime

Căpitalul Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana, a precizat BIHOREANULUI că „incendiul a izbucnit la secția de producție a unei patiserii, unde a afectat o suprafață de circa 200 de metri pătrați și s-a propagat la imobilul din imediata vecinătate, unde a afectat îndeosebi acoperișul, pe o suprafață de 50 de metri pătrați”.

Până la urmă, incendiul a făcut și victime. Un angajat al firmei de patiserie a fost dus de urgență la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean, cu arsuri de gradul 2 la nivelul feței. Șapte persoane s-au autoevacuat din clădirea cuprinsă de flăcări.

Pompierii au realizat un așa numit dispozitiv circular, adică au așezat mașinile în cerc în jurul clădirilor, pentru a stinge focul și a evita propagarea la alte clădiri din jur.

Nu mai puțin de 40 de pompieri militari au fost mobilizați la locul incendiului și au acționat cu 6 autospeciale cu apă și spumă și două autospeciale cu scară.

Incendiul a fost stins în jurul orei 14.

sursă: ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ