Mai multe localități, lovite de viitură FOTO/VIDEO

1214

Ploile violente din ultimele zile continuă să provoace noi inundații. Sute de gospodării au fost acoperite de ape, iar viitura a lăsat în urmă case distruse și drumuri rupte de șuvoaie. O bătrână de 84 de ani din comuna Ohaba Lungă a fost surprinsă de viitură fiind salvată, împreună cu un câinele, de un echipaj ISU.

Tot în Ohaba Lungă pompierii au evacuat 4 persoane din case. 20 de curți și două  case au fost inundate în comuna Bara. Ploile au provocat pagube și în Balinț, Bodo, Lăpușnic și Ohaba Română. Potrivit pompierilor, o mașină din Lăpușnic a fost luată de viitură.

Apa a năvălit și pe străzile din Arad. În Bata, două persoane au fost surprinse de viitură fiind salvate de către echipajele ISU. Alte două femei de 30 și 60 de ani au fost scoase din apă de salvatori.

 ”A intervenit un echipaj format din patru subofițeri de la Birchiș. După finalizarea intervenției, echipajul a fost solicitat de către primar în calitate de președinte Comitetul Local pentru Situații de Urgență să intervină la o altă adresă din localitatea Bata”, au transmis pompierii.

FOTO/VIDEO: ISU Arad, ISU Banat

 

LĂSAȚI UN MESAJ