Mai mult cu 44 de polițiști în comunele județului Timiș. Declaraţi ”apt” din punct de vedere medical, fizic şi psihic!…

381

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş şi-a mărit echipa, începând de la 1 iulie 2016, cu cei 44 de agenţi de ordine şi siguranţă publică, recrutaţi din sursă externă, care îşi vor desfăşura activitatea la posturile comunale de poliţie.

La sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş s-au prezentat cei 44 de tineri, care au promovat examenul organizat, la data de 14 mai a.c., în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române.
politist biban (2)Cei 44 de agenţi de poliţie proaspăt angajaţi au parcurs toate etapele de selecţie (au fost declaraţi ”apt” din punct de vedere medical, fizic şi psihic şi au promovat proba de evaluare a cunoştinţelor teoretice) şi urmează să participe la cursul de iniţiere în carieră.

Agenţii de poliţie vor lucra ca agenţi de ordine şi siguranţă publică la posturile comunale de poliţie de pe raza judeţului Timiş.
Toţi se vor afla sub îndrumarea unor tutori care îi vor ajuta sa îşi completeze, aprofundeze şi consolideze deprinderile menite să asigure formarea acestora ca poliţişti, iar după 6 luni vor susţine un examen de definitivare.

LĂSAȚI UN MESAJ