Mai bine mai târziu decât niciodată: doi fraţi care au omorât în bătaie un om, în trafic, şi-au aflat pedepsele

401

Magistraţii Curţii de Apel Piteşti au decis la finalul lunii aprilie ca ambii fraţi bătăuşi care au omorât în bătaie un om de afaceri după un conflict în trafic în comuna argeşeană Merişani să facă închisoare cu executare. Adrian Tudoreci, unul dintre bătăuşi, fusese achitat iniţial de judecătorii de la Tribunalul Argeş!

În iunie 2019, după un conflict în trafic, Leonard Tudorici şi fratele său Adrian au lăsat o tânără de 18 ani orfană de tată, după ce l-au omorât în bătaie, după un conflict în trafic, pe Cătălin Plăiaşu, un om de afaceri din Curtea de Argeş.

În iunie 2019, după un conflict în trafic, Leonard Tudorici şi fratele său Adrian au lăsat o tânără de 18 ani orfană de tată, după ce l-au omorât în bătaie, după un conflict în trafic, pe Cătălin Plăiaşu, un om de afaceri din Curtea de Argeş. Pe 31 iulie 2020, Leonard Tudorici fusese condamnat de către magistraţii Tribunalului Argeş la 6 ani şi 4 luni de închisoare cu executare pentru lovituri cauzatoare de moarte, pedeapsă din care i se va deduce oricum perioada petrecută în arest, adică un an şi o lună.

Mihai Tudoreci, fratele lui Leonard Tudorici, a fost condamnat pe 31 iulie a.c. la un an de închisoare cu suspendare pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Numai că Leonard Tudorici a considerat că pedeapsa primită pentru că a ucis un om este prea mare şi a făcut apel prin apărătorii săi, considerând de asemenea că sunt prea mari daunele morale de 175.000 de euro pe care trebuie să le achite rudelor şoferului pe care l-a omorât în bătaie.

Apel la sentinţa ce a revoltat multă lume a făcut şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş. Iar la rejudecare, magistraţii Curţii de Apel Piteşti au considerat că fapta lui Adrian Tudoreci reprezintă complicitate la lovituri cauzatoare de moarte. Drept urmare, acesta va sta în închisoare 6 ani şi 4 luni, perioada din care se vor scădea cele patru luni şi jumătate petrecute în arest preventiv în 2019. Sentinţa este definitivă. Instanţa a menţinut şi condamnarea aplicată lui Leonard Tudorici.

În plus, cei doi fraţi au fost obligaţi prin decizia definitivă a Curţii de Apel Piteşti să plătească rudelor victimei 175.000 euro daune morale.

Au ucis un om de afaceri, după o şicanare în trafic

Tudorici Leonard şi Tudoreci Adrian, din Merişani, satul Malu Vânăt, sunt cunoscuţi pentru actele lor de violenţă din ultimii ani, dar ani de zile nu au păţit nimic. Cătălin Plăiaşu, un om de afaceri de 48 de ani din oraşul Curtea de Argeş a ajuns în comă pe 24 iunie 2019 la Spitalul Judeţean Argeş după ce a fost bătut crunt ca urmare a unei şicanări în trafic, decedând pe patul de spital pe 1 iulie 2019 şi lăsând orfană o adolescentă de doar 18 ani.

sursa – adevarul.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ