-2.4 C
Timișoara
joi 30 noiembrie 2023

MAGIE NEAGRĂ. Cea mai frumoasă femeie din lume vine din adâncurile sălbatice ale Africii!… FOTO

Noua senzație a internetului și a modelului uman de frumusețe se numește Khoudia Diop, fotomodel de doar 19 ani care trăiește la New York, dar vine din adâncurile Africii, mai exact din Senegal.
”Magia neagră” a urcat deja pe podiumuri la New York și la Paris, dar înainte de asta a cucerit internetul cu pozele de pe Instagram, unde a ieșit în evidență cu o piele neagră ca abanosul și un chip expresiv și mai puțin obișnuit.

Sub pseudonimul Melanin Goddess, care tradus înseamnă Zeița Melanină, de la melanina cunoscută ca pigment al pielii care dă culoare pielii, părului și ochilor (irisul) umani, dar care și protejează pielea de soare, fiind principalul determinant al culorii pielii.
Persoanele cu piele de culoare închisă dispun de un nivel mai ridicat de melanină în comparație cu cei cu piele mai deschisă.

Chiar dacă a stârnit fascinația întregului mapamond, Khoudia Diop a avut și probleme din cauza pielii,fiind poreclită în multe feluri de-a lungul timpului, de la Darky, Fiica nopții, până la Mama stelelor.
Chiar și în prezent, foarte multe comentarii pe rețelele de socializare sunt agresive și rasiste, dar deja spune că s-a obișnuit și nu-i mai bagă în seamă pe răuvoitori.

Alte subiecte :

Începe festivalul de film fantastic Dracula TiMes

Timp de 5 zile, Timișoara devine tărâmul experiențelor fantastice, cu multiple proiecții de filme de lungmetraj în premieră națională sau în...

„2023: Din Timișoara, cu prietenie!”  O poveste despre fotografia de artă, mașini frumoase și alte ,,delicii” la Procar Timișoara | FOTO-VIDEO

Cu acest motto au aniversat lucrătorii PROCAR Timișoara cei treizeci de ani de existență a firmei. Ei cred că tărie că prietenia este unul...

Citește și :