Magia unui șemineu tradițional poate fi combinată cu puterea unei centrale pe gaz

67

Mai puțin cunoscut în comparație cu mult mai popularul semineu lemne clasic, șemineul care funcționează pe gaz nu este cu nimic mai prejos decât variantă tradițională. Din punct de vedere al eficienței calorice și al faptului că se poate utiliza pentru locuințele conectate la rețeaua publică de gaz, reprezintă unul dintre dintre avantajele majore ale șemineului pe gaz.

În plus, montarea acestuia nu implică nevoia unui coș de fum impunător, întâlnit pe casele de la țară, evacuarea gazelor arse fiind facilitată de un burlan izolat cu tuburi coaxiale, așa cum vedem și la centralele termice de apartament, cu instalare pe peretele clădirii sau direct pe acoperiș.

Deși, obiectivul principal al unui șemineu este acela de a conferi căldura necesară unei locuințe, nu cred că va deranja pe cineva că, pe lângă aspectul practic, optarea pentru o astfel de soluție va contribui din plin și la transformarea casei tale într-un spațiu primitor, gata să-ți împrumute din personalitate și să transpună locuinței tale, adevărata senzație de “acasă”. Dacă obiectivul tău principal este să-ți cumperi cel mai bun focar semineu de pe piața de specialitate din România, cel mai probabil îl vei putea găsi în oferta profesioniștilor de la PEFOC.

Cu peste 20 de ani de experiență în domeniul termicelor alternative pentru încălzire și decor, meșterii sibieni ne promit că o astfel de soluție, care combină magia și atmosfera inconfundabile ale șemineului tradițional pe lemne, cu puterea și confortul căldurii instante ale centralei clasice pe gaz, există și este disponibilă la un singur click distanță, pe site-ul oficial pefoc.ro!

Opiniile cu privire la cel mai bun tip de șemineu vor fi mereu împărțite, dar adevărul este că, un șemineu va deveni o alegere perfectă atunci când se ține cont de tipul, destinația și stilul de viață al celor pentru care urmează să fie instalat. Șemineele din gama profesioniștilor cu sediul central la Sibiu, pe lângă calitățile practice, reușesc să combine eleganța cu funcționalitățile moderne, totul pentru un confort sporit.

Deschiderea mare a focarelor oferă o priveliște idilică asupra jocului flăcărilor ce reușește să inducă senzația autentică al unui de foc tradițional cu lemne. Acestea sunt dotate cu telecomandă cu funcție touch care oferă un control absolut al procesului de ardere sau reglare a flăcării pe înălțime. Termostatul este integrat direct în telecomandă, în vreme ce indicii de temperatură pot fi programați cu până la șapte zile în avans.

Și dacă totuși te afli în căutarea unei variante și mai simple sau dorești mai degrabă o soluție care să pună accentul mai mult pe estetică și design, pe lângă șemineele clasice cu lemne sau variantele pe gaz, în oferta acestora, găsești și o gamă de soluții de încălzire alternativă de șeminee decorative de interior sau exterior: seminee electrice, șeminee pe gaz sau bioethanol, ideale pentru apartamente la bloc, terase, grădini, evenimente în aer liber, în restaurante sau hoteluri.

Acestea funcționează pe același principiu de ardere, cu posibilitate de control manual sau cu telecomandă. Partea de sus este confecționată din sticlă de protecție, aspect care punctează la capitolul design, dar mai ales, la siguranță. Pentru mobilitate sporită, șemineul decorativ pe gaz poatea fi manevrat cu ușurință, grație roților care în același timp, pot fi blocate atunci când situația o impune.

Așadar, dacă locuiești la bloc sau într-o zonă rezidențială cu restricții, dar cu toate acestea visezi cu ochii larg deschiși la seri petrecute alături de familie în atmosfera magică redată de un șemineu tradițional pe lemne, atunci soluțiile pe gaz reprezintă alternativă perfectă. Pefoc.ro îți pune la dispoziție din stoc propriu o gamă variată de șeminee, atât pe gaz, cât și pe lemne sau decorative, alături de servicii impecabile de montaj, garanția calității și livrare gratuită la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ