Mădălin Bunoiu, prorector al Universității de Vest, atac fără perdea la adresa șefului PNL Timiș, Alin Nica

467

Într-o postare pe Facebook, prorectorul UVT își exprimă dezamăgirea pentru felul în care arată lucrurile la nivel de leadership în PNL Timiș.

Mădălin Bunoiu avertizează actuala conducere a filialei că este obligată să vină cu o candidatură serioasă la alegerile pentru Primăria Timișoara, din primăvara lui 2024.

În finalul postării, Bunoiu, care nu și-a ascuns niciodată simpatia pentru liberali, se întreabă, cu țintă directă la Alin Nica, ,,oare, oamenii mici pot face lucruri mari?”.

„Ar fi foarte trist daca PNL Timis / Timisoara nu ar avea un candidat „decent” la Primaria Timisoarei… PNL Timis are mai multi potentiali candidati „decenti” iar unul dintre ei, cu o functie importanta in partid, este mai mult decat decent pentru aceasta postura.

PNL Timis are nevoie de ceva de care au nevoie toate partidele, atat la nivel local cat si national, de o curatire de mediocrii din jurul liderilor conjuncturali si de o constructie cu lideri autentici, inconjurati de persoane meritorii, cu statut profesional solid si care sa nu fie vulnerabili si slugarnici „ca sa le pice si lor ceva la imparteala”.

Mi-as dori sa aud ca PNL Timis este deja pregatit pentru un tandem care sa candideze la Primaria Timisoara si la CJT, nu sa stam „la acoperire” pentru a vedea conjunctural ce sinecura mai prindem la diversele alegeri – europarlamentare, parlamentare, judetene sau locale.

Si evident fara „Agamita Dandanache” asa cum PNL Timis ne-a obisnuit in ultimii 20 de ani, fiind notorie slugarnicia cu care PNL Timis a inghitit „trimisii” de la centru. Asta inseamna strategie, viziune si transparenta, asta inseamna forta si responsabilitate, nu aceleasi mioritice si obscure jocuri de culise.

Si mi-as mai dori sa vad ca cei care si-au asumat functii administrative sa-si faca fisa postului iar in perioada dintre alegeri sa lase politica deoparte (ma rog, exagerez spunand politica). E mult oare ce anume cer eu de la PNL Timis? Dar, mai ales, raman si imi pun vesnica intrebare: oare oamenii mici pot face lucruri mari?”

LĂSAȚI UN MESAJ