”Mă simt umilit… suntem nepregătiți pentru Liga I”

366

Eșecul drastic suferit de elevii săi în restanța cu FC Botoșani l-a descumpănit pe antrenorul Timișoarei. Ionuț Popa a subliniat că echipa sa nu e pregătită pentru Liga I și că se ”simte umilit”!

Poli a încasat un sever 0-5 în fața moldovenilor, iar reacția antrenorului a fost pe măsura dezamăgirii unui astfel de rezultat. Ionuț Popa a declarat după acest joc: ”Nu prea sunt multe de spus. Când ai cinci, șase ocazii clare și nu dai gol și când golurile lor au fost marcate numai din fazele noastre fixe. E greu să joci fotbal când nu câștigi un duel unu la unu. Am rezut că putem crește valoric. A fost o diferență mare de valoare. Mă așteptam mai mult de la jucători. Nu mai poți vorbi de fotbal, nu mai dau vina pe nimeni. Nu o să dau vina pe jucători, noi suntem vinovați.

Suntem nepregătiți pentru Liga I. Voi avea o discuție cu președintele, să lămurim problemele. Sunt lucruri care lasă de dorit. Mă simt umilit, e prima dată când pierd acasă cu scorul ăsta. Aș fi un laș să renunț, eu am venit să fac o echipă. Eu cred și dacă Timișoara vrea echipă pe viitor trebuie să aducă cinci, șase jucători de valoare”.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ