Lupta împotriva țânțarilor se dă în comuna pepenilor renumiți în Banat! Timișoara, în continuare fără dezinsecție

192

Primăria comunei Gottlob anunţă populaţia că luni, 26 iunie, va derula o campanie de dezinsecţie aeriană, între orele 18.30 – 21.30. Pe această cale sunt atenţionaţi, în primul rând, crescătorii de albine, care trebuie să ia toate măsurile necesare pentru protejarea stupilor.

,,Am contractat aceste servicii pentru a împuțina numărul de insecte care a devenit destul de mare în urma ultimelor ploi și mai ales în zonele unde apa băltește. Noi la Gottlob facem această dezinsecție anual, și am observat că există efecte benefice, mai ales în prinvința țânțarilor, vietăți care pot fi destul de deranjante“, a precizat primarul comunei Gottlob, Gheorghe Nastor.

Substanțele folosite în combaterea insectelor nu sunt dăunătoare sănătății oamenilor, dar pentru a evita orice complicații se recomandă ca populaţia să evite a ieși afară în orele când va avea loc dezinsecția.

Municipalitatea din Timișoara nu mai are contract de câțiva ani cu o firmă care să se ocupe de dezinsecție, dezinfecție și deratizare. Licitația demarată a fost atacată în instanță, așa că acum, Primăria Timișoara este în proces cu firma care a depus contestație.

LĂSAȚI UN MESAJ