Luni și marți, întrerupere în furnizarea apei

116
apa robinet

În săptămâna următoare sunt planificate spălări ale rețelelor de apă și rezervoarelor de înmagazinare în câteva localități din aria de operare, după cum urmează:

În localitățile Opatița și Banloc, luni 23 aprilie, între orele 9 – 15; în localitatea Cerna, marți 24 aprilie, între orele 9-15. Pe durata efectuării lucrărilor, alimentarea cu apă din aceste localități va fi oprită.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

„La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată”, transmit reprezentanții Aquatim.

LĂSAȚI UN MESAJ