Luni, 7 august, în ansamblul Iulius Town va avea loc un amplu exercițiu al ISU Timiş

56

Timișoara, 4 august 2023: Luni dimineaţă, echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș (ISU Timiş) vor „interveni” în ansamblul mixt Iulius Town. Este vorba despre un exercițiu complex, în condiții cât mai apropiate de o situație reală.

Luni, 7 august 2023, de la ora 9.30, în Iulius Town vor suna sirenele, însă nu este motiv de panică pentru că va fi vorba despre un exercițiu organizat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș.

Durata acestuia va fi de aproximativ 3 ore, iar scopul este pregătirea salvatorilor în cazul producerii unei situații de urgență reale. Exerciţiul va antrena echipe de salvatori și echipamente performante de intervenție.
„În eventualitatea creării unui disconfort în spațiul public, asigurăm cetățenii că aceste exerciții sunt necesare și benefice pentru întreaga comunitate, pentru antrenarea unei reacții prompte și eficiente în cazul producerii unei situații de urgență”, au transmis oficialii ISU Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.