14.3 C
Timișoara
joi 28 septembrie 2023

„Lumea dinozaurilor” în Iulius Town – 26 de dinozauri giganți animatronici le oferă vizitatorilor experiențe de neuitat. Nu rata nici super concertul Andrei Gogan din Iulius Gardens!

Eveniment„Lumea dinozaurilor” în Iulius Town – 26 de dinozauri giganți animatronici le...

Dinozaurii au revenit în Iulius Town. Astfel, vizitatorii au șansa să afle cele mai captivante, interesante și educative informații, dar și să interacționeze cu 26 de specii preistorice, reproduse în mărime naturală. Intrarea în „Lumea dinozaurilor” este liberă și te așteaptă și o mulțime de surprize. Mai mult decât atât, duminică, 4 iunie, Andra Gogan va avea un super concert tot în Iulius Gardens.

Până pe 11 iunie, Iulius Town are „musafiri” preistorici, care vor crea o lume de legendă pe care toți timoșorenii și nu numai sunt invitați să o descopere. Parcul a fost cucerit de Triceratops , care a trăit în Cretacic acum 70 milioane de ani și avea o lungime de 9 metri, înălțime de 3 metri și o greutate de 12 tone; de Carnotaurus sau T-Rex, poate cel mai cunoscut dinozaur din istorie, ce a trăit în Cretacic, cu aproximativ 65 milioane de ani în urmă, pe arealele Chinei, Mongoliei și Americii de Nord; de Velociraptor, cunoscut și ca răpitorul super rapid, fiind foarte inteligent și un bun vânător, a trăit în Epoca Cretacică târzie, cu 75-71 milioane ani în urmă.

În Atrium, îi veți găsi pe Ankylosaurus, care era cel mai mare și faimos dinozaur cu armură, Parasaurolophus, unul dintre dinozaurii cu cioc de rață și creastă lungă pe cap și pe Dimetrodon, care avea două tipuri de dinți.

Lista nu se termină aici, dar păstrăm câteva surprize și pentru vizita fizică. Pe lângă dinozauri sunt amenajate și photo cornere pentru cei care vor să păstreze o amintire specială din „Lumea Dinozaurilor”.

De asemenea, duminică, 4 iunie, Andra Gogan vă invită să cântați, să dansați și să vă distrați la un super concert în zona Family Plaza, începând cu ora 17.30.

Ia-ți prietenii neînfricați și vino să descoperi „Lumea dinozaurilor” din Iulius Town și să te distrezi la concertul Andrei Gogan!

 

Alte subiecte :

Alertă de incendiu la Spitalul de Copii Louis Țurcanu! Din fericire, nu s-au înregistrat victime

Managerul Spitalului Clinic de urgență pentru Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara, doctorul Adam Ovidiu, a informat că n-a fost vorba despre o flacără deschisă...

PNL Timiș pierde un parlamentar important. Acesta a hotărât să-și facă propriul partid politic în vederea alegerilor de la anul

Demisie în PNL în contextul apropierii formațiunii conduse de Nicolae Ciucă de PSD. Un important lider din Ardeal a hotărât să se despartă de...

Citește și :