Lucrările la drumul de Săcălaz, apoape gata. La ce oră se deschide traficul

22

Lucrările la pasajul de pe DN59A, care leagă Timișoara de Săcălaz, sunt aproape gata. Autoritățile locale anunță că muncitorii și utilajele au finalizat șantierul mai devreme decât era planificat. Astfel, circulația pe pasajul Ovidiu Balea va fi reluată, luni, de la ora 16:30.

”Lucrându-se exemplar, dar cu respectarea cerințelor tehnologice de ordin temporal -cerințe pe care, în mod firesc, noi, nespecialiștii în domeniu n-avem de unde să le știm-, iată că lucrările la Pasajul Ovidiu Balea, de pe drumul Săcălazului s-au finalizat cu 5 zile mai devreme decât era prevăzut”, a anunțat edilul șef pe Facebook.

Lucrările au demarat în 11 noiembrie și ar fi trebuit finalizate până în 29 noiembrie.

”În urma verificărilor în teren s-au constatat defecţiuni majore la rosturile de dilataţie care puneau în pericol desfăşurarea în condiţii de siguranţă a circulaţiei rutiere, fiind necesară o intervenţie de urgenţă, într-o primă etapă, pentru remedierea provizorie a defecţiunii apărute. Astfel, pentru a putea efectua lucrările de înlocuire definitivă a rosturilor de dilataţie defecte cu unele noi, Comisia de Circulaţie a Municipiului Timişoara a aprobat închiderea alternativă a circulaţiei prin semaforizare pe pasaj, începând cu data de 11.11.2019 de la ora 10,00 până în data de 29.11.2019”, este anunțul initial al primăriei.

LĂSAȚI UN MESAJ