Lucrările de pe drumurile județene, accelerate de „polițistul șantierelor”. Cine ocupă această postură

70

Lucrările de pe drumurile județene din Timiș nu merg prea bine, spunea, zilele trecute, vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș. Acum anunță accelerarea muncii pe drumul de Moșnița Nouă sub presiunea „polițistului șantierelor”. Despre cine este vorba? Chiar despre el.

”Nu, nu-mi convine că trebuie să fiu ‘polițistul’ șantierelor din Timiș. Dar dacă de asta este nevoie ca să încep să mișc lucrurile în teren – o fac și pe asta. Unii se trezesc dimineața și aleargă câțiva kilometri, eu dau ture pe șantiere. Astăzi m-am bucurat să văd ceva îmbunătățiri pe șantierul de la Moșnița. Mai multe utilaje pe teren, mai mulți muncitori treabă. Nimic spectaculos, pur și simplu așa cum e normal să fie. Acum că ritmul în care se lucrează s-a schimbat, obiectivul meu este să mă asigur că termenii contractului se respectă”, a transmis Cristian Moș.

Liderul din CJ Timiș a vizitat și șantierul de pe drumul de Aeroport și din Dumbrăvița și s-a arătat nemulțumit. Va continua să meargă pe teren și le cere timișenilor să îi sesizeze orice neregulă observată în călătoriilor lor.

LĂSAȚI UN MESAJ