Lucrări programate de Aquatim în săptămâna aceasta

28

Lucrări pe strada Aristide Demetriade

Miercuri, 4 august, începând de la ora 23, și până joi, 5 august, ora 10, la intersecția străzilor Aristide Demetriade și Enric Baader se va interveni pentru înlocuirea a două vane pe conductele magistrale de 800 și 600 mm. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Lorena, Intrarea Ioan Vasâi și Punctul Termic 74A, Telegrafului, Mihail Kogălniceanu, Drăgășani, Avram Imbroane, Înfrățirii, Enric Baader, Alexandru Golescu, Aristide Demetriade și la magazinul Brico Dépôt. De asemenea, vor rămâne fără apă locuitorii de la etajele superioare din zonele Calea Sever Bocu, Calea Aradului și Calea Torontalului. În același timp, presiunea apei va fi scăzută în zonele Simion Bărnuțiu, Take Ionescu, Tipografilor, UMT și la firmele TRW, Continental și Prompt.

Spălări rețele de distribuție

Miercuri, 4 august, între orele 9-14, se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în mai multe localități. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută în Făget, pe străzile 1 Decembrie 1918, Gheorghe Doja, Calea Lugojului, Drumul Gladnei și Aleea Spitalului, precum și în Curtea și în Tomești-Colonia Fabricii.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.

Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

LĂSAȚI UN MESAJ