Lucrări nesemnalizate, asfalt spart, străzi mizerabile – ce au amendat polițiștii timișoreni

122

Mai multe societăți comerciale care au executat lucrări la rețelele de utilițăți și au afectat infrastructura rutieră din Timișoara au fost amendate. Asta pentru că nu au refăcut asfaltul, au lăsat mizerie pe străzi sau nu au semnalizat zonele de lucrări.

”Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au efectuat în ultima perioadă verificări cu privire la identificarea lucrărilor de pe domeniul public în urma cărora a rămas mizerie, nu sunt semnalizate, nu sunt finalizate conform termenelor stabilite și pun în pericol siguranța traficului uriter și petonal”, au transmis polițiștii locali.

În ultima săptămână, șase societăți comerciale au fost amendate. Au fost sancționate societățile Axo-Util SRL, Super Construct și Vimato SRL, pentru nerespectarea condițiilor impuse prin permisele de spargere pe străzile Giuseppe Verdi, Suceava, Martir Herman Sporer și Baader.

De asemenea, în cadrul verificărilor au fost identificate 34 de locații unde se efectuează intervenții pe partea carosabilă și care nu au fost finalizate, urmând ca în toate cazurile în care se constată nerespectarea prevederilor legale să se ia măsuri de sancționare.

Toate lucrarile tehnico-edilitare care afectează domeniul public se pot executa numai după obținerea permisului de spargere eliberat de serviciul de specialitate din cadrul Primăriei Timișoara. Amenzile ajung la 2.500 de lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ