Lucrări la rețelele de apă

40

Lucrări în Moșnița Nouă și Belinț

Miercuri, 8 decembrie, între orele 9-12, în Moșnița Nouă se vor efectua reparații la conducta de transport. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei la Casa Otniel, Corial Construct și pe străzile Diana, Florentina, Rodica, Maria, Iris, Elena, Olimpia, Zaraza, Gabriela și Georgeta.

De asemenea, între orele 8-16 se va sista livrarea apei în localitatea Belinț datorită lucrărilor de spălare și dezinfectare a rezervorului și rețelei de distribuție.

Lucrări pe strada Mareșal Constantin Prezan

Joi, 9 decembrie, între orele 8.30-16, pe strada Mareșal Constantin Prezan se vor executa legături de conducte. Lucrările fac parte din proiectul de modernizare și extindere la patru benzi a străzii Mareșal Constantin Prezan, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Calea Buziașului, Venus, Anton Golopenția, Atomului, Electronicii, Legumiculturii, Neptun, Saturn, Ștefan Szonyi, Recoltei, Olarilor, Chevereșului, Meseriașilor, P.T. Electronicii-Meseriașilor, în cartierul Ciarda Roșie, în localitățile Moșnița Nouă, Moșnița Veche și Albina, precum și la firmele Continental Automotive, Centrul Medical Dr. Golea, Leman Industrie, Vitesco Technologies Engineering, Saguaro Technology, Elbromplast și la Colegiul Tehnic Electrotimiș.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.

Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

LĂSAȚI UN MESAJ