9.1 C
Timișoara
joi 18 aprilie 2024

Lucrări la rețelele Aquatim și spălări

Luni, 25 martie, între orele 8-18 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzilor Eneas și Ulpia Traiana. Lucrările fac parte din proiectul CL13 – Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Sud – Lot 2, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Eneas și Ulpia Traiana, în timp ce presiunea va fi scăzută în zonele Steaua, Dâmbovița și Calea Șagului.
De luni, 25 martie, ora 22, până marți, 26 martie, ora 5, pe Bulevardul Take Ionescu colț cu Piața Badea Cârțan se va executa o conectare de conducte. Lucrările fac parte din proiectul „CL12 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 2”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe Bulevardul Take Ionescu – porțiunea dintre străzile Enric Baader și Piața Badea Cârțan -, inclusiv la sediul STPT.
Pe 25 martie, între orele 9-16 se va întrerupe alimentarea cu apă în Moșnița Nouă, pe străzile Oslo, Berna, Atena, Paris, Roma, Madrid, Lisabona, Amsterdam și Sofia, pentru executarea unei conectări de conductă la intersecția străzii Sofia cu DJ 592.
În aceeași zi, între orele 9-15 se va opri apa în Giarmata, pe străzile Industriilor și Speranței,
pentru executarea unei conectări de conductă la intersecția celor două străzi.
Și tot luni, între orele 9-11 se va opri apa în Buziaș, pe străzile Timișului și Semenicului, pentru lucrări la rețeaua de distribuție.
În zilele următoare se va efectua spălarea rețelei de distribuție în mai multe localități. Pe durata lucrărilor presiunea va fi scăzută, după cum urmează: pe 25 martie, între orele 9-14, în Nițchidorf, Sacoșu Turcesc, Zgribești și Boldur și, între orele 9-15, în Ghilad, iar marți, 26 martie, între orele 9-15, în Gad.
Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.
La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.
Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Alte subiecte :

Concedierile pe piața IT din Banat nu se întrevăd, deocamdată! Rectorul Universității Politehnica Timișoara vine cu explicația

Zeci de mii de specialiști în domeniul IT din Statele Unite ale Americii și-au pierdut locurile de muncă, într-un an și jumătate. Criza industriei IT...

Zboruri accesibile pentru evadări rapide

Dacă te afli în căutarea unei modalități rapide și accesibile de evadare, alegerea perfectă poate fi reprezentată de zbor. Îți poți satisface astfel dorința...

Timișoara pentru TINEri!

Citește și :