Lucrări de reparații și de întreținere după furtună, pe drumurile din vest

235

Furtuna de noaptea trecută i-a scos pe drumari pe teren. Angajații de la DRDP Timișoara au început munca în zona Arad, dar și pe autostrada A1, între Deva și Nădlac.

Drumarii de la SDN Arad au intervenit, dis de dimineață, pentru a îndepărta de pe carosabil efectele furtunii de azi noapte, din vestul țării. Au acționat pe DN 7, între Arad și Pecica. Potrivit pompierilor arădeni, furtuna a doborât patru copaci. Unul a căzut pe o mașină.

Și în Timiș a fost furtună și un copac a căzut pe sosea, în Sanmihaiul Român. De asemenea, pe autostrada A1 se muncește. Șoferii trebuie să fie atenți la restricții. Se lucrează în următoarele puncte: km 465+700, ambele sensuri de mers, banda unu, lucrări asupra rosturilor de dilataţie pentru poduri, până la ora 20:00; – km 514+700, sens de mers către Deva, benzile unu şi urgenţă, lucrări de reparaţii îmbrăcăminte asfaltică, până la ora 20:00; – km 527+436, sens de mers către Nădlac, benzile unu şi urgenţă, lucrări asupra rosturilor de dilataţie pentru poduri, până la ora 20:00.

”Recomandăm conducătorilor auto să circule prudent, să reducă viteza în zona lucrărilor şi să respecte indicaţiile semnalizărilor rutiere montate temporar la faţa locului pentru dirijarea circulaţiei.”, transmit drumarii.

LĂSAȚI UN MESAJ