37.2 C
Timișoara
vineri 12 iulie 2024

Lucrări Aquatim în zona Aeroport

Vineri, 21 iunie, între orele 9-15 se va întrerupe furnizarea apei în cartierul Aeroport pentru executarea unei conectări de conducte la intersecția străzii Aeroport cu Intrarea Eugen T. Marinescu.
Tot pe 21 iunie, între orele 9-15 se va opri alimentarea cu apă în Moșnița Nouă, pe străzile Ogorului, Porumbului, Orzului, Cosânzeana, Sânziana, Grâului și Secarei, pentru executarea unei conectări de conducte pe strada Ogorului.
La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.
Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Aquatim a semnat două contracte de finanțare prin PNRR

Aquatim a semnat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, două Contracte de Finanțare prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, în vederea implementării a...

Timișorenii vor avea un nou punct de prim ajutor împotriva caniculei

Un nou punct de prim ajutor împotriva caniculei se va deschide începând de luni, 15 iulie, în Piața Badea Cîrțan, după cum anunță Direcția...

Citește și :