Lucrări ale Aquatim în săptămâna 21 -25 iunie

35

Lucrări pe strada Mareșal Constantin Prezan

Pe 22 și 23 iunie, între orele 9-17, pe strada Mareșal Constantin Prezan se va executa o conectare de conducte. Lucrările fac parte din proiectul de modernizare și extindere la patru benzi a străzii Mareșal Constantin Prezan, iar pe durata lor, în data de 22 se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Mareșal Constantin Prezan și Martir Vasile Balmuș, iar în data de 23, pe strada Mareșal Constantin Prezan și bulevardul Sudului.

Spălărea rețelei în Giulvăz

În intervalul 22-23 iunie, zilnic între orele 9-15, în localitatea Giulvăz se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei.

Spălărea rețelei în Șemlacu Mare și Șemlacu Mic

Marți, 22 iunie, între orele 9-15, în localitățile Șemlacu Mare și Șemlacu Mic se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție și a rezervorului. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei.

Spălărea rețelei de distribuție în Cenad

În intervalul 21-25 iunie, zilnic între orele 9-15, în localitatea Cenad se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție. Pe durata lucrărilor, presiunea apei va fi scăzută.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.
La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.
Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

LĂSAȚI UN MESAJ