Lovitură în 30 de secunde, în vestul țării. Ce a furat un hoț dintr-o mașină

143

Hoţ de meserie. Punct ochit, punct lovit. 30 de secunde a durat un furt petrecut, vineri după-amiază, în centrul oraşului Petrila din Valea Jiului. Un bărbat, venit în interes de serviciu în zonă, a rămas fără suma de 20.000 de lei în mai puţin de un minut. Hoţul a acţionat rapid şi cel mai probabil în cunoştinţă de cauză. Poliţiştii îl caută acum pe bărbatul care a dispărut printre blocurile din localitate.

Poliţiştii din Petrila îl caută pe un bărbat care a reuşit să fure 20.000 de lei dintr-o maşină neasigurată aflată în faţa unui magazin.

Maşina aparţinând unei firme de distribuţie se afla parcată în faţa unui magazin din centrul oraşului. Conducătorul auto nu a închis maşina şi a lipsit circa un minut de lângă ea. Suficient, spun poliţiştii, ca un hoţ să sustragă suma de bani ce se afla în interiorul autoturismului.

Hoţul a acţionat rapid şi eficient, camerele de supraveghere care au surprins furtul indicând 30 de secunde de activitate infracţională propriu-zisă.

“Nu excludem nici ipoteza de a fi acţionat la pont. Probabil a fost urmărit, fiindcă bărbatul (distribuitorul – n.r.) a mai fost şi în alte localităţi din Valea Jiului”, a declarat, pentru Gazeta de dimineaţă, comandantul Poliţiei Petrila, Ovidiu Zaharie.

Distribuitorul fusese înainte de a ajunge în Petrila la magazine din Vulcan şi Petroşani.

Bărbatul păgubit l-a văzut pe hoţ şi a fugit după el. Mai mult, la şi “agăţat uşor”, fără a reuşi însă să-l împiedice să fugă. În alergare, hoţul a pierdut circa 3.000 de lei

Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea autorului furtului.

sursa – gddhd.ro

LĂSAȚI UN MESAJ