Locul de unde vine apa la robinetele timișenilor. Imagini revoltătoare cu forajul înconjurat de gunoaie

237

Incredibil, dar adevărat. Liderul PNL Lugoj, Claudiu Buciu, a postat pe o rețea de socializare imagini revoltatoare cu forajul Meridian 22 din care apa este captată și trimisă pe rețele la robinetele lugojenilor.

Buciu trage un semnal de alarmă administratiei locale deoarece forajul este înconjurat de un focar de infecție. În ultimele luni, sute de lugojeni au reclamat faptul că apa are un miros insuportabil și asta în ciuda faptului că Lugojul a investit în ultimii ani milioane de euro în rețelele de apă. Deși unii lugojeni s-au trezit că la robinete le curge apă neagră, primarul Francisc Boldea susține că apa este bună de băut.

Imaginile postate de Claudiu Buciu demonstrează indiferența autorităților față de problemele pe care le întâmpină lugojenii. Poliția Locală, cea care ar fi trebuit să ia masuri împotriva celor care aruncă gunoiul la marginea orașului, inclusiv în apropierea acestui foraj, nu a anunțat să fi sancționat pe cineva pentru focarul de infecție care poate îmbolnăvi populația în orice moment.

sursa: lugojinfo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ