Locuințe și birouri, o stradă nouă, parc, gym cu piscină și pistă de alergat. Ce zonă din Timișoara va arăta astfel?

8315

Primele lucrări pregătitoare pentru proiectul imobiliar multifuncțional vor demara în această toamnă. Conceptul care va fi implementat va transforma radical terenul de peste 5 hectare situat într-una din cele mai atractive zone din oraș.

Pregătirile pentru proiectul imobiliar multifuncțional de pe Bulevardul Take Ionescu intră în linie dreaptă. Cele 1.200 de apartamente vor fi dispuse în mai multe clădiri, cu o înălțime de 5-6 etaje înspre Bega, ajungând la imobile înalte spre bulevard. Investiția rezidențială va fi completată de un proiect de birouri de nouă generație și va avea o componentă generoasă de servicii și lifestyle deservind întregul areal cuprins între Punctele Cardinale și Piața Badea Cârțan.

Dezvoltatorul și-a anunțat intenția de a acorda un interes special amenajării și integrării urbane, fiind interesat deopotrivă să creeze o serie de servicii și funcționalități atractive. Dintre acestea, amintim: un parc nou, locuri de joacă pentru copii, gym prevăzut cu piscină sau pistă de alergat, restaurante, cafenele. De asemenea, va fi dezvoltată, în colaborare cu Primăria Municipiului Timișoara, o soluție care să asigure orașului o legătură coerentă pe relația Nord – Sud, care va prevedea inclusiv construcția și integrarea unei noi străzi ce va străbate terenul pentru a face legatura între bulevard și malul Begăi.

„Abordarea urbanistică coerentă este una din prioritățile noastre, conceptul prezentat, în armonie cu amenajările recente ale malurilor Begăi, primind aprecieri pozitive din partea comisiilor de avizare. Lucrăm la ultimele detalii pentru finalizarea conceptului, obținerea autorizațiior necesare și pregătirea șantierului. Investiția este una de anvergură: vorbim de primul cartier nou, în adevăratul sens al cuvântului, construit în Timișoara după Revoluție, cu toate funcțiile pe care o asemenea investiție le înglobează. Vom construi apartamente moderne, de calitate, birouri de nouă generație și vom completa întregul concept cu o componentă coerentă de servicii, funcțiuni culturale, sportive li de educație“, menționează Ovidiu Șandor, dezvoltatorul proiectului.

Investitorul a început demersurile necesare pentru construcție și estimează că primele apartamente vor fi puse în vânzare în lunile următoare.

Ovidiu Şandor este un antreprenor din Timişoara, cunoscut la nivel naţional în special pentru dezvoltarea cu succes a proiectelor City Business Centre Timişoara şi The Office Cluj Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ