Liz Mitchel a electrizat spectatorii timișoreni în ciuda vremii potrivnice FOTO-VIDEO

439

Cu câteva luni în urmă s-a auzit printre fanii muzicii de dans a deceniilor trecute că la Timișoara va fi ceva nemaivăzut. Se anunța cel mai mare festival de muzică disco. Mulți au fost cuprinși de entuziasm iar alții de îndoială. De fapt nici nu este de mirare având în vedere cele câteva tentative de spectacole ce au fost anunțate cu trâmbițe și s-au topit ca fumul. Ori din slabă implicare a celor ce promiteau ori chiar din interese ilicite. Unii doresc doar să dea țepe.

De data aceasta se pare că evenimentul anunțat cu entuziasm chiar se va transforma în ceva deosebit. Încet și cu mult efort organizatorii au reușit ceva deosebit. Festivalul Diskoteka chiar este ceva încă nevăzut la noi. Muzică, distracție lume multă și mulțumită de ce au văzut și ascultat ritmurile și hiturile pe care se dansa îm anii `70 și `80.

Stadionul Dan Păltinișanu își trăiește ultimele clipe în glorie. Înainte de a fi dărâmat, așa cum se plănuiește, este plin de tineri de toate vârstele ce petrec și dansează.
Se estimează că au fost în jur de 30 000 de spectatori în ytribune dar și pe gazonul mult încercat.

Cireașa de tortul primei zile a fost recitalul de excepție al divei deceniilor trecute, Liz Mitchel, cea care duce mai departe renumele trupei Boney M. Totul a sunat la la superlativ chiar dacă membrii echipei sunt diferiți.

Demn de observat că versurile pieselor au fost cântate la unison și de tinerii ce nu erau pe lume la vremea când acestea erau lansate.

Liz Mitchel a electrizat spectatorii timișoreni în ciuda vremii potrivnice

Liz Mitchel a electrizat spectatorii timișoreni în ciuda vremii potrivniceCu câteva luni în urmă s-a auzit printre fanii muzicii de dans a deceniilor trecute că la Timișoara va fi ceva nemaivăzut. Se anunța cel mai mare festival de muzică disco. Mulți au fost cuprinși de entuziasm iar alții de îndoială. De fapt nici nu este de mirare având în vedere cele câteva tentative de spectacole ce au fost anunțate cu trâmbițe și s-au topit ca fumul. Ori din slabă implicare a celor ce promiteau ori chiar din interese ilicite. Unii doresc doar să dea țepe.De data aceasta se pare că evenimentul anunțat cu entuziasm chiar se va transforma în ceva deosebit. Încet și cu mult efort organizatorii au reușit ceva deosebit. Festivalul Diskoteka chiar este ceva încă nevăzut la noi. Muzică, distracție lume multă și mulțumită de ce au văzut și ascultat ritmurile și hiturile pe care se dansa îm anii `70 și `80.Stadionul Dan Păltinișanu își trăiește ultimele clipe în glorie. Înainte de a fi dărâmat, așa cum se plănuiește, este plin de tineri de toate vârstele ce petrec și dansează.Se estimează că au fost în jur de 30 000 de spectatori în ytribune dar și pe gazonul mult încercat.Cireașa de tortul primei zile a fost recitalul de excepție al divei deceniilor trecute, Liz Mitchel, cea care duce mai departe renumele trupei Boney M. Totul a sunat la la superlativ chiar dacă membrii echipei sunt diferiți.Demn de observat că versurile pieselor au fost cântate la unison și de tinerii ce nu erau pe lume la vremea când acestea erau lansate.Finalul de senzație cu „Rivers of Babylon” a sunat la fel de viu ca la explozia piesei pe piața mondială din anul 1978.Vremea potrivnică nu a speriat pe cei ce doreau un astfel de festival și la noi în oraș. Iar după cum arată prognoza se pare că și următoarele seri vor fi la fel de ploioase.

Publicată de Banatul Azi pe Sâmbătă, 1 iunie 2019

Finalul de senzație cu „Rivers of Babylon” a sunat la fel de viu ca la explozia piesei pe piața mondială din anul 1978.

Vremea potrivnică nu a speriat pe cei ce doreau un astfel de festival și la noi în oraș. Iar după cum arată prognoza se pare că și următoarele seri vor fi la fel de ploioase.

LĂSAȚI UN MESAJ