Liniște de mormânt la Popa Șapcă. Șoferii sunt nemulțumiți!

487

Nu se muncește pe șantierul de la pasajul și strada Popa Șapcă! Aceasta este ultima reclamație pe care am primit-o, pe adresa redacției, de la un cititor.

Timișoreanul locuiește în apropiere, astfel că tranzitează zilnic zona şi spune că de două săptămâni nu a mai văzut picior de muncitor pe şantier. Iar blocarea acestei rute, alături de tronsonul închis între bulevardul Antenei şi Calea Aradului sufocă întreaga zonă. Aglomeraţia se resimte în tot oraşul.

„Eu n-am mai văzut țipenie de muncitor pe Popa Șapcă de aproape două săptămâni. Singura mișcare pe care am mai văzut-o au fost filmările HBO. Acum văd că au întârziat deschiderea, ca să îi facă lui Robu cadou de ziua lui. În timpul ăsta, toată zona Lipovei, Aradului, Take Ionescu și zona dinspre Michelangelo și Punctele Cardinale e blocată aproape la orice oră. Menționez că nu am văzut în această perioadă niciun purtător de caschetă care să dirijeze traficul. Pe Oituz e la fel. Trebuia să stea închisă banda aia doar o zi, miercurea trecută. Și e din nou miercuri, banda tot închisă, dar niciun muncitor nu e pe-acolo”, ne-a scris timişoreanul supărat.

Potrivit ultimelor informaţii primite de la autorităţile locale, şantierul va fi închis la finalul lunii mai. Atunci ar trebui să fie inaugurate pasajul şi strada Popa Şapcă.

Lucrările în această zonă au demarat încă din anul 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ