Liderul USR Timiș: „Vom vota candidații PNL pentru funcțiile de viceprimar și vicepreședinte al CJ”

91
Liderul formațiunii USR Plus Timiș, Cristian Moș, a anunțat că Primăria Timișoara și CJ Timiș ar putea avea, din această săptămână, conduceri complete. USR PLUS va vota propunerile PNL pentru aceste funcții.
„Alianța USR PLUS își reafirmă voința de a încheia majorități de dreapta, atât pentru Consiliul Local Timișoara și pentru Consiliul Județean Timiș, cât și peste tot în județ, acolo unde se poate. Am spus din prima clipă de după alegerile locale din 27 septembrie că aceasta este, pentru noi, singura variantă posibilă pentru județul Timiș care are nevoie de o schimbare a modului în care se face administrație și de proiecte serioase de dezvoltare.
Alianța USR PLUS salută propunerea PNL de a închide negocierile pentru Timișoara și Timiș în această săptămână și de a forma majorități puternice și stabile în toate localitățile în care acestea se pot realiza, în baza rezultatelor din 27 septembrie. Alianța USR PLUS se angajează că va vota săptămâna aceasta candidații PNL pentru funcțiile de viceprimar al Timișoarei și vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș”, e anunțul lui Moș, făcut pe pagina personală de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ