Liderul Ligii Zimbrilor joacă acasă

79

Pentru prima oară în acest sezon, SCM Politehnica vine în propria sală din postura de lider al Ligii Naționale a Zimbrilor de handbal masculin, sâmbătă, în duelul cu CSM București.

Noul lider al campionatului, SCM Politehnica vrea să își păstreze fotoliul și după vizita lui CSM București, în meciul de sâmbătă, ora 16,30. Studenții și-au propus să păstreze linia ultimelor jocuri și să lege al șaptelea succes la rând.

”Ne așteaptă un meci greu; avem și o revanșă de luat pentru că nu am reușit să-i învingem în ultimele ediții de campionat. Sper să fim concentrați și să jucăm un handbal de calitate, vrem să continuăm seria bună pe care o avem”, crede căpitanul Cristian Fenici.

Antrenorul Pero Milosevic este convins că accidentarea de 3 săptămâni a portarului Zlatko Daskaloski va fi suplinită cu succes de rezerva Răzvan Vâlceanu. ”E o șansă pentru Răzvan Vâlceanu și pentru alți băieți în care am încredere. Vom lupta și vom încerca să obținem un rezultat pozitiv. Trebuie să uităm meciurile precedente și să ne concentrăm, nu doar în primele 10 minute ci în toate cele 60. Trebuie să jucăm perfect și în apărare și în atac, pentru a învinge acest adversar” a subliniat tehnicianul lui Poli.

LĂSAȚI UN MESAJ