Liderul din C4 se respectă la startul returul, 4-0 la Motru

139

Start perfect de retur pentru ASU Politehnica Timișoara, liderul din C4 învingând la Motru cu 4-0 susținută din tribune de nelipsiții fani.

Elevii lui Sorin Brîndescu au învins în primul joc oficial al anului, 4-0 în deplasarea de la Minerul Motru. Rezultatul păstrează avansul de trei puncte pe care ASU Politehnica îl are în fruntea clasamentul seriei a patra din Liga a 3-a.

Timișorenii au profitat la maxim de problemele pe care gorjenii le au după retragerea sprijinului financiar. Todorov (minutul 10), Stancu (minutul 38), Gălan (minutul 58) și Bădăuță (minutul 73) au semnat golurile unei victorii clare a oaspeților.

Este a 12-a victorie stagională pentru alb-violeții de pe Știința. Pentru echipa suporterilor acest rezultat se traduce prin menținerea avantajului de trei puncte în fruntea C4 cu un total de 37 puncte. O urmează în clasament Metalurgistul Cugir, învingătoarea tot sâmbătă în fața lui Mama Mia Becicherecu Mic cu 2-0. A treia în ierarhie este Performanța Ighiu, doar 0-0 la Târgu Jiu, cu 29 de puncte.

ASU va susține primul duel pe Știința din 2016 peste o săptămână, atunci când adversară îi va fi ultima din C4, Millenium Giarmata.

Alte rezultate: CSO Filiași – Cetate Deva 1-1, CSM Lugoj – CSU Craiova II 0-0, Millenium Giarmata – Măgura Cisnădie 0-2.

FOTO: ASU Politehnica

LĂSAȚI UN MESAJ