Lideri în Liga Zimbrilor! Victoria strânsă de la Suceava o aduce pe Poli în top

72

SCM Politehnica a urcat din nou pe prima poziție a Ligii Zimbrilor măcar pentru 24 de ore. Victoria de la Suceava, 27-26, îi aduce pe studenți în pole-position.

Handbaliștii timișoreni și-au continuat seria rezultatelor pozitive cu încă un succes, al optulea consecutiv în toate competițiile, pe terenul lui CSU Suceava. S-a terminat 27-26 pentru Poli, care a preluat din nou șefia cel puțin până la finalul etapei a 17-a cand joaca si fostul lider Steaua Bucuresti. Este cea de-a 12-a victorie a stagiunii pentru studenți și a șasea la rând in campionat!

Partida de la Suceava a stat sub semnul echilibrului și a fost tranșată la diferență minimă de Poli. Oaspeții au avut un gol în plus și la pauza mare (16-15) și au știut să controleze ostilitățile pentru a termina învingători.

Politehnica: Orbovic 6 goluri, Krsto Milosevic 5 goluri, Hrimiuc 5 goluri, Marjanovic 3 goluri, Șania 3 goluri, Lasica 2 goluri, Fenici 1 gol, Vuk Milosevic 1 gol, Cîmpan 1 gol.

Antrenorul Pero Milosevic a concluzionat: ”Am avut parte de un meci extraordinar de greu, într-o sală mică, dar cu un public care a pus presiune permanent. Sunt mândru de băieții mei, că au luptat și că au rezistat. E important acum să știm să facem rezultate pozitive la rând, chiar dacă echipa încă nu e la un randament ridicat.

Am adunat încă trei puncte într-un joc în care nu am strălucit; în această perioadă nu putem străluci, dar e foarte important să avem continuitate în rezultate, chiar cu victorii. Trebuie să mai schimbăm câte ceva pentru a putea câștiga etapa viitoare cu CSM București. Sunt bucuros pentru toate, mai puțin pentru accidentarea lui Zlatko Daskaloski la genunchi. Trebuie să ne recuperăm după această deplasare foarte foarte lungă.”

Pentru Poli urmează sâmbătă partida de pe teren propriu cu CSM București, una dintre pretendentele la câștigarea titlului de campioană.

LĂSAȚI UN MESAJ