Lider liberal din vestul țării, acuzat de atac în stil mafiot. Doi tineri, sechestraţi și bătuţi

457

Liderul tinererului PNL Lipova e acuzat de un atac în stil mafiot. Doi bărbaţi din Timişoara au fost sechestraţi şi snopiţi în bătaie pentru o datorie de peste 10 mii de euro. Banii au fost împrumutaţi de la tatăl tânărului politician. Pentru că nu au fost restituiţi la timp, acesta s-ar fi răzbunat.

”Ne-au batut pana ne-au lesinat. Si nu au avut mila. Maleş Eugen, era si fiul lui, Maleş Rafael”, spune o victimă.

Acuzaţiile extrem de grave sunt îndreptate spre preşedintele Tineretului Liberal din Lipova şi tatăl său. Cei doi s-ar fi răzbunat pe un bărbat pe care îl împrumutaseră cu zece mii de euro. Împreună cu un prieten, victima a ajuns într-o localitate din judeţul Arad, fără să ştie că a fost atrasă într-o capcană.

Radu Sorin, victimă: Ne-au pus catusele la maini, ne-au dus inauntru cu forta, apoi leviere si pumni in cap.

Bărbaţii au fost ţinuţi sechestrati într-o casă. Dupa mai bine de trei ore in care au primti o bataie crunta au fost lasati sa plece. Inainte de asta, barbatul care a imprumutat banii a trebuit sa promita ca in maximum o zi ii va inapoia cu tot cu dobanda. Adica 12 mii de euro.

Cei doi bărbaţi bătuţi au depus plângere la Lipova însă anchetatorii de aici au trimis dosarul la Timişoara. Liderul Tineretului PNL Lipova şi tatăl său, acuzaţi de agresiune, nu au putut fi contanctaţi pentru o reacţie în acest caz.
Sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ