Licitație pentru un spațiu atractiv la Bastion, cu loc pentru terasă

26

O nouă licitație pentru închirierea spațiilor din Bastionul Theresia are loc, în octombrie, la Consiliul Județean Timiș. Autoritățile spun că spațiul este atractiv, cu vedere spre Punctele Cardinale, și oferă și teren pentru terasă.

„Firmele interesate să-și deschidă un business în centrul Timișoarei, în cadrul Bastionului Theresia, sunt invitate de Consiliul Județean să liciteze pentru închirierea unui spațiu cu deschidere și vizibilitate spre Punctele Cardinale. Atractivitatea acestuia este dată și de noul regulament de valorificare a Bastionului realizat de CJ Timiș, menit a transforma întreaga zonă într-un punct de atracție pentru localnici și turiști. Spațiul destinat închirierii prin licitație publică este situat în Corpul C, Traveele C 1.12, C 1.13, C 1.14, C 1.15 și C 1.16 în suprafață de 247,90 la care se adaugă 90 mp teren aferent frontului pentru amplasare mobilier urban sezonier, la cerere”, este anunțul CJ Timiș.

Prețul de pornire al licitației este de 21,31 lei/mp/lună la care se adaugă cota legală de TVA. Tariful pentru utilizarea terenului aferent frontului spațiului este de 14,76 lei/mp/lună la care se adaugă cota legală de TVA.

Data limită pentru solicitarea de clarificări este 11.10.2021. Licitația se va desfășura în data de 21 octombrie 2021, ora 09:00, la sediul Consiliului Județean Timiș, Timișoara, Bd. Revoluției din 1989 nr. 17, la Camera 9, parter.

Detalii suplimnetare se pot afla pe site-ul CJT.

LĂSAȚI UN MESAJ