Licitație pentru proiectarea reabilitării Sălii Olimpia

37

A fost lansată licitația pentru a găsi un proiectant care să întocmească documentele tehnice pentru lucrări de reparații a Sălii Constantin Jude, cunoscută de timișoreni drept sala Olimpia.

Primăria Timișoara vrea să reabiliteze acoperișul și fațada clădirii. Pentru suma de aproape 250.000 de lei, se caută o firmă pentru ”Servicii de proiectare şi asistenţă tehnică din partea proiectantului aferente obiectivului de investiţii ET+DALI+PT–Reabilitare acoperiş şi faţade la clădire Sala Polivalentă Constantin Jude, str. F.C. Ripensia, nr.11, Timşoara”. Firma care va întocmi proiectul tehnic are la dispoziție 60 de zile pentrur acest lucru.

Cei interesați se pot înscrie în licitație până în 4 august, la ora 15:00. Sala este. momentan, de echipele de handbal masculin și baschet masculin a SCM Timișoara, precum și de echipa de fotbal în sală, Informatica Timișoara.

Inițial, capacitatea sălii a fost de 2.200 de locuri pe bănci. După reabilitarea din 2011 s-au montat scaune individuale, capacitatea actuală a sălii fiind de 1.400 de locuri.

LĂSAȚI UN MESAJ