Liceul Mincu este desființat, oficial. Vezi ce se întâmplă cu profesorii și elevii!

569

Desființarea Liceului Mincu este oficială. După ce Consilul Local Timișoara a aprobat acest lucru printr-o hotărâre de plen, joi după-masă, și Consiliul de Administrație al Inspectoratușui Școlar Timiș a avizat închiderea liceului. Astfel, elevii şi profesorii de la Liceul Mincu vor ajunge în alte şcoli. Aceştia vor fi repartizaţi în alte unităţi de învăţământ, în funcţie de locurile disponibile, dar şi de specificul fiecărei şcoli.

În locul rămas vacant vor fi mutate mai multe clase de la Liceul Nikolau Lenau, acolo unde unii elevi fac ore şi după-masă. Mai mulţi profesori, părinţi şi elevi s-au opus desfiinţării liceului şi au depus şi dosar la Ministerul Educaţiei. Acum, însă, problema este tranşată şi numai un evntual proces în instanţă ar putea opri închiderea unităţii de învăţământ.

1 COMENTARIU

  1. Este o decizie aberanta, discriminatorie si abuziva sa desfintezi un liceu in care invata 1000 de elevi, ca sa vina altii in locul lor. Timisorenii stiu cine e in spatele acestei decizii si ce interese reale sunt, nu pot fi mintiti atat de usor.
    Hotararea este o rusine pentru ISJ, care e descalificat TOTAL din acest moment, nu ca ar fi beneficiat de prea mult respect si credibilitate pana acum.
    „Argumentul” de azi insa, cum ca profesorii ar fi putut convinge ISJ dar nu au vrut sa vina, este atat de mincinos, de ordinar, incat iti vine sa vomiti.

    Pentru PSD si PNL nu exista decat mafie transpartinica, interese imobiliare, bani si numai bani, altceva nu conteaza. Rand pe rand se vor lichida toate scolile din centru, cu exceptia celor de fitze poate, pentru ca „oamenii de afaceri” sa poata construi cladiri de birouri si magazine, dar si fantane muzicale si alte dracii de sifonat bani publici.

    Nici PDL cu mizeria aia de bas si Funeriu nu au avut curajul sa comita o asemenea porcarie, astia de acum ii depasesc cu brio.

LĂSAȚI UN MESAJ