Liceul Brătianu intră, în sfârșit, în reabilitare. Dar nu imediat! Mai sunt proceduri de urmat

229

Liceul Ion I. C. Brătinanu (sau Liceul MIU, cum i-a rămas numele), din centrul Timișoarei, intră, în sfârșit în reabilitare.

Viceprimarul Dan Diaconu a anunțat că imobilul este tot mai degradat din cauza faptului că litigiile de lungă durată legate de această clădire au împiedicat intervenția asupra sa. Primăria Timișoara a reușit însă să câștige procesele astfel că a fost publicat pe SEAP anunțul de participare pentru licitație de proiectare a reabilitării fațadelor celor trei corpuri de clădire ale liceului.

“Odată cu finalizarea și câștigarea proceselor, în cursul acestui an, pentru Primărie reabilitarea clădirii a devenit o prioritate. Iată că un prim pas, important, a fost făcut în aceste zile prin publicarea în Sistemul Electronic de Achiziții Publice a anunțului de participare pentru licitația de proiectare a reabilitării fațadelor și învelitoarei pentru toate cele trei corpuri de clădire”, a anunțat Dan Diaconu pe pagina de Facebook.

Viceprimarul a mai precizat că în prima parte a anului viitor ar putea porni deja execuția pentru reabilitarea Liceului Ion I. C. Brătianu din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ