Liber la oferte pentru construirea centurii sud Timişoara

260

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă că a demarat procedura de achiziţie publică pentru proiectare şi execuţie a centurii sud Timişoara. Termenul de depunere a ofertelor este 8 iunie.

«Reamintim că a fost demarată achiziția publică a contractului Proiectare și execuție „Varianta de ocolire Timișoara Sud” prin publicarea în SEAP a Anunțului de participare nr. 174865/22.04.2017. Termenul limita pentru primirea ofertelor este 08.06.2017», transmite CNAIR.

Și preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, a anunţat demararea licitaţiei pe Facebook.

„Salut demersurile făcute de premierul Sorin Grindeanu privind grăbirea procesului de finalizare a documentației privind proiectarea și execuția „Variantei de ocolire Timișoara Sud”. Azi noapte, a fost înregistrat pe SEAP acest proiect al CNAIR cu numărul 174865, având termen de depunere 8 iunie a.c. Iată că timișenii pot să facă diferența încă o dată între oamenii politici serioși și de cuvânt și politicianiștii care amestecă administrația cu interesele lor meschine de partid. Îi asigur pe timișeni că ne vom respecta angajamentele luate și că împreună cu premierul Grindeanu vom moderniza cu adevărat județul nostru”, a scris şeful CJT pe reţeaua de socializare.

Potrivit proiectului, valoarea centurii pe partea de sud este de 86 de milioane de lei. Ministrul Transporturilor spune că finanţarea este 100% sigură din partea Uniunii Europene.

LĂSAȚI UN MESAJ