”Leii” bănățeni testează la Cupa Timișoara

96

Iubitorii baschetului sunt invitați timp de două zile la turneul internațional de baschet Cupa Timișoara. Ediția cu numărul zece a competiției are loc vineri și sâmbătă cu participarea echipelor BC Timișoara, CSU Sibiu, Tamiș Petrohemija Pancevo  și KTE Duna Aszfalt Kecskemet.

Baschetul revine la sala Costantin Jude cu ocazia ediției a zecea a Cupei Timișoara la baschet masculin. Turneul a fost readus la viață de oficialii SCM-ului după câțiva ani de absență. Ediția acestui an se va disputa vineri și sâmbătă și reprezintă o bună șansă pentru suporterii timișoreni să îi vadă la treabă pe noii jucători sosiți  în lotul alb-violeților.

”Avem nevoie de timp ca să fim gata de startul sezonului, pentru că sunt mulți baschetbaliști noi. Eu sunt mulțumit de partidele din Serbia, dar vom vedea progresul nostru la Cupa Timișoara, vineri și sâmbătă. Suntem un grup unit, jucători cu caractere puternice. Pentru acest moment, sunt cu adevărat mulțumit de modul cum arătăm pe teren”, a punctat antrenorul Nenad Mandic.

”Leii” l-au pierdut pentru o perioadă lungă pe căpitanul Zoran Milencovici. Fundașul timișorean s-a accidentat în ultimul amical din Serbia și alb-violeții încearcă să găsească o soluție de înlocuire a acestuia.

În prima zi a Cupei Timișoara sunt programate duelurile CSU Sibiu – Tamiș Petrohemija Pancevo (ora 18,00) și BC Timișoara – KTE Duna Aszfalt Kecskemet (ora 20,30). Cu ocazia acestor jocuri ”leii” și-au programat o scurtă prezentare a lotului dar și lansarea imnului oficial. Sâmbătă, de la ora 17, se va juca finala mică, iar de la 19, este programată finala mare.

LĂSAȚI UN MESAJ