”Leii” bănățeni ies la atac

130

BC SCM Timișoara începe luni returul play-out-ului, într-un duel contra lui Phoenix Galați. ”Leii” își doresc să continue seria celor 4 victorii și după acest meci.

Returul Ligii Naționale de baschet masculin pornește în aceste zile la drum. Meciul care încheie runda se joacă luni, la Timișoara, din cauza indisponibilității sălii Constantin Jude. Violeții primesc vizita lui Phoenix Galați, liderul grupei 7-12, într-un duel al revelațiilor din play-out. Pe de o parte BCT are 4 victorii la rând, în timp ce gălățenii au adunat 5 succese consecutive.

”Phoenix are un joc de echipă bun, un lot echilibrat, aproape neschimbat de la începutul campionatului. Doar pe Threatt l-au adus pe parcurs, un bun marcator, așa cum este și Bojovic. Galațiul este o formație solidă și sub panou, acolo unde ne-a dominat în meciul tur. Mă bazez însă pe atmosfera bună din lotul nostru și sper să valorificăm avantajele pe care le avem, astfel încât să păstrăm seria bună”, a punctat antrenorul Nenad Mandic.

Bănățenii își doresc revanșa în fața lui Phoenix după ce precedentele trei dueluri directe s-au încheiat cu victoria echipei de lângă Dunăre, ultima cu 76-80 în urmă cu patru săptămâni. O victorie ar aduce-o pe formația timișoreană într-o zonă de confort vizavi de locurile retrogradabile înaintea ultimelor 4 meciuri.

LĂSAȚI UN MESAJ