”Legalitate, transparență și morală” îi cere Călin Dobra primarului Nicolae Robu

182

Din calitatea sa de preşedinte executiv al formațiunii PSD Timiş, Călin Dobra dorește o detensionare a situației create la nivelul Primariei Timisoara și face un apel de urgență.
„În urma scandalului legat de atribuirea unor terenuri pentru locuinţe mai multor apropiaţi ai primarului Nicolae Robu şi membri ai PNL, subiect relatat pe larg de presa locală şi centrală, în calitate de preşedinte executiv al PSD Timiş, doresc să fac o serie de solicitări către edilul Timişoarei” spune Dobra.

”Consider că atribuirea acestor terenuri oamenilor fideli primarului Nicolae Robu nu este deloc întâmplătoare, dar nu am de gând să vorbesc despre legalitate, există instituţii abilitate să judece cazul. Cel puţin moral, cred că putem cataloga faptele ca fiind îndoielnice. Aşadar, îi solicit lui Nicolae Robu să le ceară celor care au primit terenurile să renunţe la ele de urgenţă, convins fiind că în Timişoara există tineri care chiar ar avea nevoie de un astfel de ajutor din partea Primăriei” continuă Călin Dobra.

”Totodată, îi solicit primarului Timişoarei să facă publice criteriile de selecţie a persoanelor cărora li s-au atribuit suprafeţele de teren pentru construirea locuinţelor” concluzionează Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ