Lecție memorabilă dată de un primar din Timiș unui localnic. I-a basculat în curte tot molozul pe care îl aruncase în câmp

652

Lecție memorabilă pentru un localnic din Traian Vuia, județul Timiș. Vasile Petruescu, primarul comunei Traian Vuia, din Timiș, i-a dat o lecție pe care nu o va putea uita prea curând. I-a înapoiat unui localnic molozul pe care acesta îl aruncase la marginea localității.

Primarul spune că s-a săturat de atitudinea cetățenilor și a vrut să le dea o lecție. Astfel, folosind tractorul primăriei, i-a înapoiat unei femei molozul pe care l-a aruncat în câmp. Un localnic a filmat scenele, iar primarul speră că măsura luată îi va descuraja pe alți localnici.

„În sfârșit, molozul și resturile din dărâmarea clădirilor și aruncate, blocând un drum, se reîntorc acasă la proprietar. Ne dorim să avem o comună curată, dar aruncăm mizerii peste tot, nerespectând legea și normele de protecție a mediului”, a scris primarul pe o rețea de socializare.

Vasile Petruescu a dat ordinul de mutare a gropii de gunoi și susține că o să îi pună în vedere persoanei să curețe domeniul public, iar mai apoi îi va aplică și o amendă.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ