Lecție de eficiență japoneză. Groapa uriașă care a înghițit o intersecție din Fukuoka, reparată perfect după doar 48 de ore! VIDEO

194

Groapa uriașă care a înghițit o intersecție din zonă centrală a metropolei japoneze Fukuoka a fost reparată perfect în doar 48 de ore, iar intersecția redeschisă circulației după o săptămâna, relatează The Guardian.

Săptămâna trecută o porțiune dintr-o stradă cu cinci benzi de circulație s-a prăbușit. Groapa cu o adâncime de aproximativ 20 de metri care s-a creat a provocat haos în oraș.

Într-o demonstrație de eficiență și lucrare japoneză, muncitorii au reușit să astupe groapa și să asfalteze locul în doar două zile, relatează The Guardian citând presa locală.

Intersecția a fost redeschisă circulației marți, la o săptămâna de la incident, după ce autoritățile au declarat lucrările că fiind “sigure” și „fără probleme”.

Muncitorii care au astupat groapa cu nisip și ciment au fost lăudați de localnici pe Twitter: „Sunt surprinsă că au redeschis drumul după doar o săptămâna” și „Impresionant, au fost rapizi” au fost câteva dintre comentarii.

sursa: www.comisarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ