Laudă marca PSD – Guvernul Grindeanu trimite fonduri pentru Spitalul de Copii Timişoara

196

Guvernul Grindeanu se laudă că a reuşit să aloce bani pentru continuarea lucrărilor la noul corp de clădire a Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu” din Tmişoara. Asta deşi promisiunea finanţării proiectului este una veche şi a fost asumată de mai mulţi ani.

„Guvernul Sorin Grindeanu a alocat o primă tranșă, de 7 milioane de lei, din bugetul Ministerului Sănătății, pentru continuarea lucrărilor la corpul B al Spitalului de Copii “Louis Țurcanu” din Timișoara”, transmite PSD.

„Finanțarea va permite antreprenorului să parcurgă următoarele etape, astfel încât clădirea să fie, în sfârșit, finalizată. Am promis, încă din campania electorală, că voi face toate demersurile pentru ca unitatea sanitară să obțină fondurile pentru continuarea lucrărilor la corpul B.

Întâlnirile și discuțiile avute cu reprezentanții Ministerului Sănătății au avut succes și primii bani au fost alocați. Aceasta demonstrează că ceea ce promitem și facem. PSD își respectă cuvântul dat, iar Guvernul Grindeanu cunoaște prioritățile Timișului”, spune
deputatul de Timiș Bianca Gavriliță.

Noul corp de clădire va avea opt nivele, o suprafață utilă de 8.055 mp, peste 150 de paturi și va fi legat de actuala clădire printr-o pasarelă.

“Am început deja demersurile pentru a identifica fondurile necesare dotării unități pe care constructorul s-a angajat să o finalizeze în 2018. Sunt convinsă că având sprijinul premierului Sorin Grindeanu și cu ajutorul celorlalți colegi parlamentari social-democrați din Timiș vom reuși să găsim resursele necesare achiziționării de aparatură medicală de ultimă generație. Le cer însă și parlamentarilor din celelalte partide să vină alături de noi și să contribuim împreună la punerea în funcțiune a celei mai noi și mai moderne unități spitalicești din vestul României”, mai afirmă deputatul PSD de Timiș, Bianca Gavriliță.

LĂSAȚI UN MESAJ