Lanul de floarea-soarelui, ascunzătoarea perfectă pentru trei bărbați! Ce făceau, în noapte

2028

Efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara în cooperare cu poliţişti ai Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi cu lucrători din cadrul Asociaţiei Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi „Diana Hunting” Timişoara, au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii braconajului cinegetic.

Acţiunea a avut loc în zona fondului de vânătoare Cocor 74, în apropierea localităţii Cerneteaz din judeţul Timiş. Pe timpul acţiunii, joi seara, în jurul orei 22.00 au fost depistaţi, într-un lan de floarea soarelui, trei bărbaţi care nu şi-au putut justifica prezenţa în acel loc.

Existând suspiciuni de braconaj, s-a procedat la cercetarea zonei iar, în scurt timp, au fost găsite două cartuşe şi o armă „Geco” ce avea ataşat un sistem artizanal de ochire, tip lunetă. Pe ţeava armei a mai fost găsit un cartuş.

Unul dintre cei trei bărbaţi a recunoscut că arma şi muniţia îi aparţin.

Persoanele depistate au fost identificate, având domiciliul în comuna Pişchia din judeţul Timiş. În acest caz s-a luat măsura ridicării armei şi muniţiei găsite iar cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase.

 

arma braconaj

LĂSAȚI UN MESAJ